Doorgaan naar content

Bijeenkomsten volksvertegenwoordigers maart

Op 18 en 26 maart 2024 organiseert de Friese Energietafel weer een bijeenkomst voor de Friese gemeenteraadsleden en Statenleden. Deze bijeenkomsten zijn een vervolg op de informatiebijeenkomst die we organiseerden op 30 november (zie video). De bijeenkomst op 18 maart is een fysieke bijeenkomst in Sneek en de bijeenkomst op 26 maart is een online webinar.

FET Informatiebijeenkomst volksvertegenwoordigers 30 nov 2023

Programma

Het programma van beide bijeenkomsten is vergelijkbaar. Thema’s die aan bod komen zijn: De Friese Energievisie (waarom, status en relatie regio-analyses), de warmtetransitie (verdieping, wake-up call, warmtenetten en warmtebedrijf) en lokale duurzame initiatieven (successen, obstakels, verbeterpunten). Er is aandacht voor interactie, dialoog en inspiratie. Wees er dus bij! Het programma volgt binnenkort.

Iedereen nodig

Bij het maken van de Friese Energietransitie hebben we iedereen nodig. Onder andere de Friese gemeenteraadsleden en Statenleden. We proberen hen daarom goed te betrekken bij deze opgave, onder andere door informatiebijeenkomsten te organiseren.

Aanmelden

De griffiers zijn geraadpleegd en geïnformeerd. Meer informatie en aanmelden (alleen voor raadsleden, Statenleden en bestuurders) via fet@leeuwarden.nl.